Publicité

Historia de un amor (traduction en albanais)

  • Artiste: Luis Miguel (Luis Miguel Gallego Basteri)
  • Chanson: Historia de un amor 25 traductions
  • Traductions : albanais, allemand, anglais #1, #2, #3, #4, #5, arabe, chinois, français #1, #2, grec #1, #2, indonésien, italien, japonais, persan, portugais, russe #1, #2, serbe, suédois, tagalog (dialectes), tchèque, turc
traduction en albanaisalbanais
A A

Histori e një dashurie

Tani s’je më përkrah meje, zemër
Dhe në shpirt kam veç vetmi
E nëse tani nuk mund të të shoh,
Pse Zoti më bëri të të dashuroja,
Për të vuajtur më shumë.
Gjithëmonë pate qenë arsyeja e ekzistencës sime.
Të të adhuroja, për mua ishte feja vetë.
Dhe në puthjet e tua gjeja
Dashurinë që më sillte
Nxehtësia e pasionit tënd.
Kjo është historia e një dashurie
Që nuk ka të dytë,
Që më bëri të kuptojë
Gjithë mirësinë, gjithë ligësinë
Që i dha dritë jetës sime,
Dhe e fiku më pas.
Ah çfarë nate e errët,
Pa dashurinë tënde nuk do të jetoj.
 
Publié par B_lindaB_linda le Dim, 27/06/2010 - 17:47
Ajouté en réponse à la demande de LunaLuna
espagnolespagnol

Historia de un amor

Commentaires
FaryFary    Dim, 22/11/2015 - 10:18

The original lyrics have different verses now, so could you check your translation?