I'll Be Waiting (traduction en albanais)

Advertisements
traduction en albanais

Do të pres

Më mbaj pranë dhe një herë
Më thuaj se më dashuron në lamtumirën tënde të fundit
Të lutem më fal për mëkatet e mia
Po, notova ujëra të ndotura
Por ty më shtyve
Kam parë fytyrën tënde nën çdo qiell
Përtej çdo kufi dhe çdo linjë
Njeh zemrën time më shumë seç e njoh unë
Ishim më të mëdhenjtë, ti dhe unë
 
Po kishim kohë kundër nesh
Dhe milje mes nesh
Parajsat qanin,
E di se të lash pa fjalë,
Por tani ka qarë dhe është blu,
Dhe e shoh të ardhem time në ty,
 
Do të të pres kur të jesh gati të më dashurosh përsëri,
Do gris duart lartë
Do bëj gjithçka ndryshe
Do jem më e mirë me ty
Do të të pres kur të jesh gati të më dashurosh përsëri,
Do gris duart lartë
Do bëj gjithçka ndryshe
Do jem më e mirë me ty
 
Më lejo të qëndroj këtu vetëm dhe një natë
Ndërto botën time reth meje
Dhe më tërhiq në dritë
Që të mund të të them se isha gabim
Isha fëmijë atëherë, por tani jam e gatshme të mësoj
 
Po kishim kohë kundër nesh
Dhe milje mes nesh
Parajsat qanin,
 
E di se të lash pa fjalë,
Por tani ka qarë dhe është blu,
Dhe e shoh të ardhem time në ty,
 
Do të të pres kur të jesh gati të më dashurosh përsëri,
Do gris duart lartë
Do bëj gjithçka ndryshe
Do jem më e mirë me ty
Do të të pres kur të jesh gati të më dashurosh përsëri,
Do gris duart lartë
Do bëj gjithçka ndryshe
Do jem më e mirë me ty
 
Kohë kundër nesh
Milje mes nesh
Parajsat qanin,
E di se të lash pa fjalë,
Kohë kundër nesh
Milje mes nesh
Parajsat qanin,
E di se të lash pa fjalë,
E di se të lash pa fjalë,
Do të pres
 
Do të të pres kur të jesh gati të më dashurosh përsëri,
Do gris duart lartë
Do bëj gjithçka ndryshe
Do jem më e mirë me ty
Do të të pres kur të jesh gati të më dashurosh përsëri,
Do gris duart lartë
Do bëj gjithçka ndryshe
Do jem më e mirë me ty
 
Publié par Invité·e le Sam, 07/01/2017 - 16:30
anglais

I'll Be Waiting

Commentaires