Publicités

Kristaq Lena - Jeten per ty atdhe

albanais
A A

Jeten per ty atdhe

Femije kur isha me ndodhte shpesh
Qe gjurin e njome ta vrisja nje cike
Tek lozja e qeshja me hare ne shesh
Tek hyja ne jeten plote drite.
 
U rrita e koha me ngriti ne kembe
E dashura kohe m’i dha gezimet lume
Dhe nuk e dija se do t’I beja kenge
E do ta doja kaq shume.
 
- Refreni
Jeten per ty e kam atdhe
Per ty e kam cdo fjale, note e rresht
Sic rreh ne deje gjaku qe me dhe
Do rend dhe une ku ti me therret.
 
- Perserit
...........
 
Merci !
thanked 4 times
Publié par Yuiop75Yuiop75 Jeu, 06/05/2021 - 02:39
Ajouté en réponse à la demande de alfat32alfat32

 

Traductions de « Jeten per ty atdhe »
Collections avec « Jeten per ty atdhe »
Commentaires
Read about music throughout history