Adele - Lovesong (traduction en macédonien)

traduction en macédonien

Ĺubovna pesna (Љубовна песна)

Кога и да сум сама со тебе
Правиш да се чувствувам како да сум пак дома
Кога и да сум сама со тебе
Правиш да се чувствувам како да сум пак цела
Кога и да сум сама со тебе
Правиш да се чувствувам како да сум пак млада
Кога и да сум сама со тебе
Правиш да се чувствувам како да сум пак забавна
 
Колку и да сме далеку, секогаш ќе те сакам
Колку и да останам, секогаш ќе те сакам
Што и да кажам, секогаш ќе те сакам
Секогаш ќе те сакам
 
Кога и да сум сама со тебе
Правиш да се чувствувам како да сум пак слободна
Кога и да сум сама со тебе
Правиш да се чувствувам како да сум пак чиста
 
Колку и да сме далеку, секогаш ќе те сакам
Колку и да останам, секогаш ќе те сакам
Што и да кажам, секогаш ќе те сакам
Секогаш ќе те сакам
 
Publié par ivank23 le Sam, 14/07/2012 - 02:57
anglais

Lovesong

Commentaires