Publicité

Perfect (traduction en albanais)

  • Artiste: Ed Sheeran
  • Aussi interprété par: Pentatonix
  • Chanson: Perfect 49 traductions
  • Traductions : albanais, allemand, arabe, arménien, azéri, bulgare, coréen, croate, danois, espagnol #1, #2, estonien, filipino/tagalog, finnois, français, grec #1, #2, #3, #4, #5, hébreu, hongrois, indonésien #1, #2, italien #1, #2, japonais, kurde (sorani) #1, #2, néerlandais #1, #2, pangasinan, persan, portugais, roumain #1, #2, russe #1, #2, serbe #1, #2, #3, suédois, turc #1, #2, #3, #4, #5, ukrainien, vietnamien
  • Demandes: gaélique (gaélique écossais), hindi, ilokano, slovaque
traduction en albanaisalbanais
A A

E Përkryer

Kam gjetur një dashuri per mua
e dashur, veq zhytu aty
ndiq udhëheqjen time
mirë, kam gjetur një vajzë
bukur dhe ëmbel
kurrë nuk e kam ditur
ti ke qënë ajo qe priste për mua
 
Sepse ne kemi qënë vetem fëmijë kur rëmë ne dashuri
duke mos ditur se çfarë ishte
nuk do te dorëzohem me ty kjo herë
e dashur, veq me puth ngadalë
zemra jote është gjithçka qe unë kam
dhe ne sytë e tua ti po mbanë mijat
 
Zemer, jam duke kërcyër ne errësirë
me ty mes krahëve të mi
zbathur në bar
duke dëgjuar këngën tonë e preferuar
kur ti the qe po dukesh si nje rrëmujë
kam përshpërit nën frymën time
por e ke dëgjuar:
e dashur, ti je e përkryer sonte
 
mirë, un kam gjetur nje femër
më e fortë se çdokush qe njoh
ajo ndan ëndrrat e mia
unë shpresoj që një ditë
unë do te ndaj shtepinë e saj
unë kam gjetur dashurinë
për te mbajtur më shumë se veq sekretet e mia
për te mbajtur dashuri, për te mbajtur fëmijet tonë
 
Ne jemi ende fëmijë por jemi shumë te dashurar
duke luftuar kundër te gjitha shanseve
behu femëra e ime, do te bëhem djali jot
un shoh ardhmen time ne sytë e tua
 
Zemer, jam duke kërcyër ne errësirë
me ty mes krahëve të mi
zbathur në bar
duke dëgjuar këngën tonë e preferuar
kur ti the qe po dukesh si nje rrëmujë
kam përshpërit nën frymën time
por e ke dëgjuar:
e dashur, ti je e përkryer sonte
 
Zemer, jam duke kërcyër ne errësirë
me ty mes krahëve të mi
zbathur në bar
duke dëgjuar këngën tonë e preferuar
kur ti the qe po dukesh si nje rrëmujë
kam përshpërit nën frymën time
por e ke dëgjuar:
e dashur, ti je e përkryer sonte
 
Publié par Klea.albKlea.alb le Sam, 13/01/2018 - 17:08
Ajouté en réponse à la demande de Bronilda ShimajBronilda Shimaj
anglaisanglais

Perfect

Ed Sheeran: Top 3
Expressions idiomatiques dans « Perfect »
Commentaires