Publicité

Redrum (traduction en albanais)

  • Artiste: Era Istrefi
  • Artiste invité: Felix Snow
  • Chanson: Redrum 9 traductions
  • Traductions : albanais, allemand, grec, italien, macédonien, roumain, serbe, tchèque, turc
traduction en albanaisalbanais
A A

Redrum

Nuk me interesojnë lekët e tua, ose makinat e bukura
Do njerëz me thirrin lepurushe
Mundem me te godit sikur nje yll
E embel sikur mjalti, e nxhitëse sikur çamçakëz
 
Te përtyp sikur nje kanibale, kuq, redrum*
Te përtyp sikur nje kanibale, kuq, redrum*
Te përtyp sikur nje kanibale, kuq, redrum*
Te përtyp sikur nje kanibale, kuq, redrum*
Te përtyp sikur nje kanibale, kuq, redrum*
 
Ngjofse je djalli, do te unë do të largohem nga ju uritur
kudo qe shkoj, ti ndjek
Pra sjellu mirë
dashuria ime ështe hidur-ëmbel
por mundem te te tregoj parajsen
por para bie në gjunjë
mbylli sytë dhe numro deri ne shtatë
nuk me intereson ngjofse je nje fshatar ose nje mbret
ngjofse je me mua pra ti je gjithçka
 
ti me bezdis mua per gjith kjo dramë
nuk mundesh me me rregullu zëmren time me gjitha komentet e tua
ti përzen shum shpejtë, nuk merzitesh per mamin tim
sikur do tja dalim
dhe jam teper e mirë per budalliqet e tua
por ti ke diqka qe nuk lendoj
pra pretendojm qe ne jemi perfekt
sikur do tja dalim
 
(sikur do tja dalim)
(sikur do tja dalim)
 
ti me bezdis mua per gjith kjo dramë
nuk mundesh me me rregullu zëmren time me gjitha komentet e tua
ti përzen shum shpejtë, nuk merzitesh per mamin tim
sikur do tja dalim
dhe jam teper e mirë per budalliqet e tua
por ti ke diqka qe nuk lendoj
pra pretendojm qe ne jemi perfekt
sikur do tja dalim
 
sikur do tja dalim
sikur do tja dalim
 
Publié par Klea.albKlea.alb le Mar, 07/03/2017 - 15:34
Commentaires de l’auteur·e :

*redrum=murder, e kunderta e fjales angleze (=vrasje)

anglaisanglais

Redrum

Commentaires