Please translate За кого постојам (Za kogo postojam)

macédonien

За кого постојам (Za kogo postojam)

Препиши ми ги солзите на твојот грев,
препиши ми баш сè од твојот горчлив свет,
препиши ми и вистини што не ги знам,
за да јас имам чувство дека постојам.

И немај ниту малку милост ти за мене,
јас веќе одамна заборавив сè за себе,
заборавив на сите божји молитви,
на рани утра со сонце и небо без облаци.

Реф.
За кого постојам и кому јас му требам,
за да верувам, од ова небо не се бега.
За кого постојам, би сакала да знам,
за кого сето мое минато, и не е само лага.

(За да верувам)
За да верувам
(За кого постојам)
За кого постојам

Не помислив на себе ниту еден ден,
не чувствував ни радост за роденден,
но сепак имав сила да се разбудам,
да бидам дел од овој свет за да откријам.

Реф.
За кого постојам и кому јас му требам,
за да верувам, од ова небо не се бега.
За кого постојам, би сакала да знам,
за кого сето мое минато, и не е само лага.

Plus de traductions de « За кого постојам (Za kogo postojam) »
Commentaires