Please translate Hani, hani (Хани, хани)

macédonien

Hani, hani (Хани, хани)

Сиот свет ми е на дланка
ко да ме доела циганка,
за да скитам, пеам и да смеам
се што ќе посакам.

Во мојта торба од спомени
и слика мала со твојот лик,
за да ми се смее и да ме грее
крај мене штом не си ти.

РЕФ
О, хани, хани, срце мое
кажи и се е твое,
што да купам, што да крадам
да ти подарам?
О, хани, хани, срце мое
кажи и се е твое,
што да купам, да ти дарам
за твојот роденден?

Од сите насмевки што ги знам,
само твојта ја сонувам.
И едвај чекам кога пак ќе можам
со бакнеж да те заспивам.

РЕФ
О, хани, хани, срце мое
кажи и се е твое,
што да купам, што да крадам
да ти подарам?
О, хани, хани, срце мое
кажи и се е твое,
што да купам, да ти дарам
за твојот роденден?

РЕФ
О, хани, хани, срце мое
кажи и се е твое,
што да купам, што да крадам
да ти подарам?
О, хани, хани, срце мое
кажи и се е твое,
што да купам, да ти дарам
за твојот трети роденден?

Plus de traductions de « Hani, hani (Хани, хани) »
Commentaires