Please translate Mojot dom (Мојот дом)

macédonien

Mojot dom (Мојот дом)

Само затвори очи
и силно гушни ме.
Не предавај се,
оваа љубов твој е дом.

Никој од тебе не бара
солзи за каење.
Ни вака од внатре
ни на јаве, ни на сон.

Како секоја болка што боли,
како здивот твој што ме гори,
сега јасно признај ми за сè.

Како секоја лага
што тлее.
Не е срамота слаб да си, не е,
ти не си само гостин
за мене.

Реф.
Во мојот дом,
мојот дом
има врати милион,
но само една од нив
те води до мене.
И рајски звон,
ко од сон,
златно небо за тебе.
Сега отвори врата
и таму најди ме.

Ајде затвори очи
и силно гушни ме.
Не предавај се,
оваа љубов твој е дом.

Никој од тебе не бара
солзи за каење.
Ни вака од внатре
ни на јаве, ни на сон.

Како секоја болка што боли,
како здивот твој што ме гори,
сега јасно признај ми за сè.

Како секоја лага
што тлее.
Не е срамота слаб да си, не е,
ти не си само гостин
за мене.

Реф. 2x

Plus de traductions de « Mojot dom (Мојот дом) »
Commentaires