Please translate Ne te sakam (Не те сакам)

macédonien

Ne te sakam (Не те сакам)

Тебе да те видам, ќе си шинам врат
и стално парадирам во твој видокруг
нејќам да ти бидам другар или брат
а за нешто трето имаш некој друг

Ко да си излезена од бајките
очи ми истекоа гледајќи те

РЕФ
Не, не, не те сакам, ја те обожавам
штом си покрај мене наудрен се правам
Да, да, да си моја од радост ќе шизнам
не знам дал ќе можам да ти признаам

А ти немаш појма дека ...

Штом ќе пријдеш ми се сечат колена
ти во мојва глава оставаш дар-мар
и на сон ми идеш ко разголена
гола царица а ја твој господар

Ко да си излезена од бајките
очи ми истекоа гледајќи те

РЕФ
Не, не, не те сакам ја те обожавам
штом си покрај мене наудрен се правам
Да, да, да си моја, од радост ќе шизнам
не знам дал ќе можам да ти признаам

Plus de traductions de « Ne te sakam (Не те сакам) »
Commentaires