Please translate Olabavi me

macédonien

Olabavi me (олабави ме)

[Verse 1]
Она е страшна, братче ефектов е хорор
она е страшно добра, добра како порно
на времето ја мањачев на MySpace
немаше пишано hometown, 'што е некое сељанче

[Verse 2]
Дечко ѝ е сељак, но со пари
затоа и она се понаша ко Парис
мајка ѝ е бивша манекенка, а татко ѝ џандар
нема избор, пишано ѝ е да биде глупача

[Verse 3]
-Чув пуши добро, -Остај свашта се збори
-Hе се збори, знам, му го има пушено на Тони
И конечно ги сретнав тие цицки
заедно со дечко ѝ, што пие само виски

[Verse 4]
А ја, на ракија, напраен магија
штрафта у WC, ништо не ме запира
дечко ѝ се напиња, мисли муабет прајме
а она ми кажа само "Те молам олабави ме!"

[Chorus 1]
Ми се свиѓа тоа како изгледаш(како изгледаш)
немој да мислиш дека сакам да те ебам(да те ебам)
едино сакам муабет да напраиме
"Извини, дечко, те молам олабави ме"

[Verse 5]
Она е страшна, -Дечко, а ти си напорен
-Напорен, напорен, кој, јас, јас, како не?!
Извини што те испозамарав
културно ме снема, неќев да се карам

[Verse 6]
Се осетив ко куртон, јеби га, помина
ја сретнав пак, после некоја година
во меѓувреме, ја јавно јадев гомна
па станав многу популарен и познат

[Verse 7]
Се снимаше shopping, и ми требаа кадри од пичиња
и направивме casting
Влагаат една по една, у курац
сите, сите убави али не знаат да глумат (ужас сте)

[Verse 8]
И влага оваа што ми се праеше пичка
"Сељнко една, ти ќе ми глумиш пичка?!
Ти личам ли на идиот, сега не би те стаил на кур
а камо ли, на спот, МРШ!"

[Chorus 2]
Му се чудам на оково што те гледа
сигурно мислиш дека сега ќе те ебам(ќе те ебам)
не ми го дигаш више, сеа шо праиме
Девојко, те молам олабави ме

Plus de traductions de « Olabavi me (олабави ме) »
Commentaires