Please translate Rap Lee

macédonien

Rap Lee

LD Pistolero :

Го враќам времето назад зошто се сетив,
се што си ветив од тогаш до денес веќе се дешава.
Ги памтиш децава од кровот на зграда,
млади бандити без брада бевме нешто ново во Скопје града,
а види сеа, веќе се глеа
вистински playa низ шала низ смеа дојдов да зеам,
се што е наше, а фали го чекаме од мали
додека нема да бидеме задоволни мора да има рафали.
А за тимот КОЈ? оној за кој што јас се би дал
после толку години сме иста Легија ПА ПАУ!
Не знаеш така, искрени браќа
што кога готов си од мртви мисли можат да те вратат.
Се е друго. Сеа мора се да се исплати
за да платам операции за лупање во ноос врати.
Дали ме сфати? Времето дојде
сега е секој ден мој ден и секој нов е добредојден.
Имам се што постои во рапов. Го имам братот,
имам се што ми треба и овој пат одам до крајот.
Се што беше недопирливо сега го имам
го држам во раце цврсто ко мајкот додека кинам,
Вие пички уште од место не сте ни мрднале
ние се враќаме од тамо каде што сте тргнале.

Ref :

Пак lee на битов сме со брат ми
спремни сме во било кое време чим се работи за Rap Lee
пак ти на битов маваш лакти кога во публика лудуваш?
кога се работи за Rap Lee?

Tonyo San :

Публиката зината, кинеме на бината,
тандемот на сите времиња, мината зимата,
сега е боље климата - зелени се знамињата,
знаеш добро имињата кои ни се, знаат еМСињата
кој го преврте градов е во "reverse"
кој заслужува да има повеќе "Juice" од Omar Epps,
од Брус, Р.Н.С. , Пистолеро мојот брат,
превртен е овој град, испушен е твојот шат,
ритамот го тртам како психопат,
срањето го цртам како никој пат
го вртам како флипер "PUNG",
ко Wu Tang сме, не само што клан сме,
туку дека сме фамилија што нема план Б,
дека се ни оди според план А,
Легија ја сакам и ке ја сакам до сандак,
се работи за рап ли? НЕ! се работи за живот,
со Пеше пак ве сечеме, да, таков ни е стилот,
на ДиЏеј Гоце битов за да немате спас
за да признаеш дека екипава е поим за рап!
и нема потреба да зборам после ова
знаеме кои сте и знаете кои сме тоа е тоа!

Plus de traductions de « Rap Lee »
Commentaires