Sen Sevda Mısın ? (traduction en macédonien)

Advertisements
traduction en macédonien

Дали си љубов?

Нема надеж, нема сјај во твоите очи
Јас сум тој што сеуште те чека
Нема оган, нема топлина во твоите раце
Јас горам а твојата љубов нека живее
 
Ти затропај на мојата врата, неочекувано влези
Твоето место секогаш е во мојата глава
Јазикот ќе ми се заплетка ако сите мисли излетаат од мојот ум
Мој најубав гостин си, секогаш добредојдена си
 
Дали си љубов или лага голема?
Слатка невоља си што во тага ме вовлекува
Како некое искуство да и недостасува (на љубовта)
Жалaм што ова вака останува... (х2)
 
Дали си љубов или лага голема?
Слатка невоља си што во тага ме вовлекува
Како некое искуство да и недостасува (на љубовта)
Жалaм што ова вака останува...
 
Ти затропај на мојата врата, неочекувано влези
Твоето место секогаш е во мојата глава
Јазикот ќе ми се заплетка ако сите мисли излетаат од мојот ум
Мој најубав гостин си, секогаш добредојдена си
 
Дали си љубов или лага голема?
Слатка невоља си што во тага ме вовлекува
Како некое искуство да и недостасува (на љубовта)
Жалaм што ова вака останува... (х2)
 
Во себе ја зачував оваа љубов што не се брои...
 
Publié par edna_ellena le Mar, 17/07/2018 - 16:07
turc

Sen Sevda Mısın ?

Commentaires