Publicité

Siç të ka bërë nëna

Publié par Eaglewatch le Mar, 09/04/2019 - 15:46

Traductions idiomatiques de « Siç të ka bërë nëna »

allemand
Wie Gott dich schuf
Explications :
anglais
buck naked
Explications :
anglais
birthday suit
Explications :
français
nu comme un ver
Explications :
français
en costume d'Adam (d'Eve)
Explications :
français
à poil
Explications :
italien
Come mamma t'ha fatto
Explications :
italien
In costume adamitico
Explications :
italien
Nudo come un verme
Explications :
polonais
w stroju Ewy/Adama
Explications :
polonais
jak Pan Bóg stworzył
Explications :
russe
В чем мать родила
Explications :
serbe
Го као од мајке рођен
turc
Anadan üryan
Explications :

Sens de « Siç të ka bërë nëna »

albanais

Në kuptim të parë do të thotë lakuriq, siç jemi kur lindim por përdoret edhe në raste kur kërkohet të vihet në pah natyraliteti dhe origjinaliteti në lidhje me pamjen e jashtme të një personi.

Expliquée par EaglewatchEaglewatch le Mar, 09/04/2019 - 15:46
Expliqué par EaglewatchEaglewatch