Publicité

Sing My Song For You (traduction en albanais)

  • Artiste: Demi Lovato (Demetria Devonne Lovato)
  • Artiste invité: Joe Jonas
  • Chanson: Sing My Song For You 8 traductions
  • Traductions: albanais, danois, grec, persan, roumain, russe, serbe, suédois
anglais

Sing My Song For You

Didn't know what to get you
Ordinary just wouldn't do
But I just found the perfect gift for you
 
I hear church bells a ringing
Careless singing harmony with me now
You are looking so lovely
Oohh Even if the lights go out
 
We've got mistletoe and fire light
On this cold December night
The snow outside will said the moon
As I sing my song
 
We've got mistletoe and fire light
On this cold December night
The snow outside will said the moon
As I sing my song for you
Sing my song
Sing my song for you
 
Publié par Miley_LovatoMiley_Lovato le Ven, 23/12/2011 - 09:57
Modifié pour la dernière fois par Miley_LovatoMiley_Lovato le Dim, 03/12/2017 - 17:58
traduction en albanaisalbanais
Aligner les paragraphes
A A

Këndoj këngën time për ty

Nuk e dija se çfarë të të blej
Nuk do ta bëjë diçka e zakonshme
Por vetëm e gjeta dhuratën e përkryer për ty
 
I dëgjoj kambanat e kishës duke tingëlluar
Ti këndon pakujdesshëm në harmoni me mua tani
Dukesh shumë bukur
Oooh, edhe sikur fiken dritat
 
Kemi veshtull dhe dritën e zjarrit
Në këtë natë të ftohtë dhjetori
Bora jashtë do ta bëjë qejfin
Kur e këndoj këngën time
 
Kemi veshtull dhe dritën e zjarrit
Në këtë natë të ftohtë dhjetori
Bora jashtë do ta bëj gjendjen
Kur e këndoj këngën time
Këndoj këngën time
Këndoj këngën time për ty
 
Publié par Maxim AnthonyMaxim Anthony le Dim, 21/04/2019 - 08:54
Ajouté en réponse à la demande de Kasia19160Kasia19160
Commentaires de l’auteur·e :

"will said the moon" should be "will set the mood"

Commentaires