Publicité

Sober (traduction en macédonien)

  • Artiste: Pink (P!nk)
  • Aussi interprété par: Dánielfy Gergő
  • Chanson: Sober 21 traductions
  • Traductions : allemand, bulgare #1, #2, chinois, croate, espagnol, finnois, français, grec #1, #2, hongrois #1, #2, italien, macédonien, néerlandais, persan, portugais, roumain, serbe, Slovène, turc
traduction en macédonienmacédonien
A A

Трезна

Не сакам да бидам девојката што најгласно се смее
Или девојката што никогаш не сака да биде сама
Не сакам да сум повикот во четири наутро
Зашто јас сум единствената на светов што нема да биде дома
 
Ааа, сонцето ме ослепува
Пак останав будна
Ооо, полека сфаќам
Дека не сакам вака да заврши мојава приказна
Сигурна сум
Тука горе
Ништо не може да ме допре
Но, зошто мислам дека забавава завршила?
Нема болка
Во мене
Ти ме чуваш
Ама како да ја почувствувам убавинава трезна?
 
Не сакам да бидам девојката
што мора да ја пополни тишината
Тишината ме плаши, оти ја вриска вистината
Те молам, не вели ми дека веќе сме разговарале за ова
Кога нема да се сеќавам, не се мачи, нема никаква корист
 
Ааа, ноќта ме повикува
И ме шепка нежно -- Дојди да си играш
Ааа, полека паѓам
И ако се отпуштам, самата сум си виновна
 
Сигурна сум
Тука горе
Ништо не може да ме допре
Зошто мислам дека забавава завршила?
Нема болка
Во мене
Ти си како совршенство
Ама како да ја почувствувам убавинава трезна?
 
Се симнувам долу
Долу
Долу
Се вртам наоколу
Наоколу
Наоколу
Се барам себе... трезна
 
Се симнувам долу
Долу
Долу
Се вртам наоколу
Наоколу
Наоколу
Се барам себе... трезна
 
Кога е добро, тогаш е толку добро дури не се расипе
Додека не се обидуваш да го најдеш она што си го имал
Сум се слушнала -- Никогаш повеќе нема да плачам,
Скршена во агонија
Пробувам да си најдам пријател
 
Сигурна сум
Тука горе
Ништо не може да ме допре
Зошто мислам дека забавава завршила?
Нема болка
Во мене
Ти си како совршенство
Ама како да ја почувствувам убавинава трезна?
 
Сигурна сум
Тука горе
Ништо не може да ме допре
Зошто мислам дека забавава завршила?
Нема болка
Во мене
Ти си како совршенство
Ама како да ја почувствувам убавинава трезна?
 
Како да ја почувствувам убавинава трезна?
 
Publié par ivank23ivank23 le Ven, 07/09/2012 - 18:41
anglaisanglais

Sober

Commentaires