Publicité

Soon We'll Be Found (traduction en macédonien)

  • Artiste: Sia (Sia Kate Isobelle Furler)
  • Chanson: Soon We'll Be Found 17 traductions
  • Traductions: allemand, danois, espagnol, français, grec, hongrois, indonésien, macédonien, néerlandais, persan, roumain, russe, serbe #1, #2, turc #1, #2, vietnamien
traduction en macédonienmacédonien
A A

Наскоро ќе нѐ најдат

Ајде дојди, денот се раѓа
Сигурно сега, ќе имаш што да кажеш
Не е време, да ми кажуваш приказни
 
Ајде дојди, нема да трае долго
Додека да се вратиме среќни
Затвори ги очите, нека нема лаги
Во овој свет, што го нарекуваме сон
Да го напуштиме денов кој боли
Утре ќе бидеме слободни
 
Да не се караме, изморена сум,
може ли ноќва само да спиеме?
Не врти се, просто не остана што да се каже
Сврти се, знам дека сме изгубени,
но наскоро ќе нѐ најдат
 
Па, беше тешко, ама ќе бидеме во ред
Ќе го решиме ова, да, ќе прежиееме
Не смееме да дозволиме,
неколку лоши времиња да завладеат
 
Ајде дојди, нема да трае долго
Додека да се вратиме среќни
Затвори ги очите, нека нема лаги
Во овој свет, што го нарекуваме сон
Да го напуштиме денов кој боли
Утре ќе бидеме слободни
 
Да не се караме, изморена сум,
може ли ноќва само да спиеме?
Не врти се, просто не остана што да се каже
Сврти се, знам дека сме изгубени,
но наскоро ќе нѐ најдат
 
Publié par ivank23ivank23 le Lun, 20/08/2012 - 13:57
anglaisanglais

Soon We'll Be Found

Commentaires