Summertime Sadness (traduction en macédonien)

Advertisements
traduction en macédonien

Летна тага

Бакни ме силно пред да одиш,
Летна таго
Само сакав да знаеш
Дека си, душо, најдобар
 
Го облеков црвениот фустан вечерва
Спушти го како да е жешко од бледата месечева светлина
Ја собрав косата, на прав кралски стил
Потпетиците се соблечени, се чувствувам жива
 
О, Боже, се чувствува во воздухот
Телефонските жици над нас, врели како твојот поглед
Душо, јас горам, го чувствувам тоа насекаде
Ништо повеќе не ме плаши
 
Бакни ме силно пред да одиш,
Летна таго
Само сакав да знаеш
Дека си ти, душо, најдобар
 
Ја имам таа летна тага, летна тага
Ја имам летната тага, летната тага
Ја имам летната тага, летната тага
О, о, о...
 
Се чувствувам наелектризирана вечерва
Крстарејќи по брегот на патот 99
Мојот лош драг е покрај мојата небесна страна
О, и да умрам, ќе умрам среќна вечерва
 
О, Боже, се чувствува во воздухот
Телефонските жици над нас, врели како твојот поглед
Душо, јас горам, го чувствувам тоа насекаде
Ништо повеќе не ме плаши
 
Бакни ме силно пред да одиш,
Летна таго
Само сакав да знаеш
Дека си, душо, најдобар
 
Ја имам таа летна тага, летна тага
Ја имам летната тага, летната тага
Ја имам летната тага, летната тага
О, о, о...
 
Мислам дека ќе те сакам засекогаш
Како ѕвездите на кои им недостасува Сонцето наутро
Подобро покасно, отколку никогаш
Дури и да умрам, јас ќе возам, возам
 
Ја имам таа летна тага, летна тага
Ја имам летната тага, летната тага
Ја имам летната тага, летната тага
О, о, о...
 
Бакни ме силно пред да одиш,
Летна таго
Само сакав да знаеш
Дека си, душо, најдобар
 
Ја имам таа летна тага, летна тага
Ја имам летната тага, летната тага
Ја имам летната тага, летната тага
О, о, о...
 
Publié par ivank23 le Mer, 09/01/2013 - 00:13
anglais

Summertime Sadness

Commentaires
SilentRebel83    Dim, 26/05/2013 - 21:45

The original lyrics has been updated. Please update your own translation accordingly. Thank you. Teeth smile