Publicité

Unfaithful (traduction en albanais)

  • Artiste: Rihanna
  • Aussi interprété par: Batánovics Lili
  • Chanson: Unfaithful 30 traductions
  • Traductions : albanais, allemand, azéri, bengali, catalan, chinois, croate, danois, espagnol, filipino/tagalog, finnois, français, géorgien, grec #1, #2, hébreu, hongrois, Interlingua, italien #1, #2, néerlandais, persan, portugais, roumain, russe, serbe, suédois, tchèque, turc, turc (dialectes anatoliens)
traduction en albanaisalbanais
A A

E pabesë

historia e jetes time
duke kerkuar te verteten
por vazhdon të më shmang
pikëllim ne shpirtin tim
sepse duket kaq e gabuar
aj don sak kompanien time
 
aj është më shumë se nje burrë
dhe kjo është më shumë se dashuri
arsyja sepse qjelli është blu
retë jan duke rrotulluar
sepse kam ikur përsëri
dhe për të nuk mundem te jem e vertetë
 
dhë unë di qe aj din që jam e pabëse
dhe atë e vret brënda
me dit qe jam e lumtur me nje djal i tjeter
e shof duke vdekur
 
unë nuk dua ta bëj këtë më
unë nuk dua te jem arsyja pse
çdoherë qe dil jashta tek dera
shoh qe aj vdes brënda pak më shumë
unë nuk dua ta demtoj përsëri
unë nuk dua me ja marr jeten
unë nuk dua me qënë...
nje vrasëse
 
e dëgjoi ne ajer
nerkohë që po bëj floket e mia
duke u përgaditur per një tjetër takim dashurie
një puthje ne buzën time
nderkohë qe pa dëshirë
po me pyet ngjofse do te kthehem ne shtepi vonë
unë them qe nuk do vonohem
po dal me vajzat
një rrenë qe nuk do ta kemë thënë
sepse ne te dy dimë
ku do të shkoj
dhë e dimë shumë mirë
 
dhë unë di qe aj din që jam e pabëse
dhe atë e vret brënda
me dit qe jam e lumtur me nje djal i tjeter
e shof duke vdekur
 
unë nuk dua ta bëj këtë më
unë nuk dua te jem arsyja pse
çdoherë qe dil jashta tek dera
shoh qe aj vdes brënda pak më shumë
unë nuk dua ta demtoj përsëri
unë nuk dua me ja marr jeten
unë nuk dua me qënë...
nje vrasëse
 
dashuria jone, besimin e tij
mund të marr edhe një armë dhe ta vë në kokën e tij
të mbaroj me të
nuk dua ta bëj këtë
uh
më (më)
 
unë nuk dua ta bëj këtë më
unë nuk dua te jem arsyja pse
çdoherë qe dil jashta tek dera
shoh qe aj vdes brënda pak më shumë
unë nuk dua ta demtoj përsëri
unë nuk dua me ja marr jeten
unë nuk dua me qënë...
nje vrasëse
 
Jo jo jo jo
Po po po
 
Publié par Klea.albKlea.alb le Mer, 04/10/2017 - 20:01
anglaisanglais

Unfaithful

Commentaires