Les Choristes (BO) - Vois sur ton chemin (traduction en macédonien)

traduction en macédonien

Pogledni na tvojot pat (Погледни на твојот пат)

Погледни на твојот пат
Изгубени и заборавени деца
Подај им рака
И води ги
Кон друга иднина
 
Почувствувај во ноќното срце
Наплив на надеж
Порив на животот
Патот на славата
 
Детска среќа
Избришана и заборавена пребрзо
Златна светлина засекогаш ќе блеска
На крајот на патот
 
Почувствувај во ноќното срце
Наплив на надеж
Порив на животот
Патот на славата
 
[хор]
 
Aaaaaaaaa-oooo
 
Погледни на твојот пат
Изгубени и заборавени деца
Подај им рака
И води ги
Кон друга иднина
 
Почувствувај во ноќното срце
Наплив на надеж
Порив на животот
 
Почувствувај во ноќното срце
 
Aaaaaaaaa
 
Патот на славата!
Патот на славата!
Патот на славата!
 
Aaaaaaaaa
 
Патот на славата!
Патот на славата!
 
Publié par ivank23 le Mar, 19/06/2012 - 15:45
français

Vois sur ton chemin

Commentaires