Bruno Mars - When I Was Your Man (traduction en albanais)

traduction en albanais

Kur isha i yti

I njëjti krevat, por ndehet paksa më i madh tani
Kënga jonë në radio, por nuk tingëllon njejtë
Kur shokët tanë flasin për ty, gjithçka që më bën është vetëm të më bën të qaj
Sepse zemra ime thehet paksa kur dëgjoj emrin tënd,
Dhe gjithçka tingëllon sikur, uh, uh, uh
 
Hmmm mjaft i ri, mjaft budalla për ta kuptuar
Se duhej të të blija lule dhe ta mbaj dorën
Duhej të ti jepja tërë orët kur pata mundësinë
Të të dërgoj në çdo festë,
Sepse gjithçka që doje të bëje ishte të
kërcesh
Tani e dashura ime kërcen, por kërcen me tjetër njeri
 
Krenaria ime, egoja ime, nevojat e mija dhe mënyrat vetjake
Sepse grua mjaft e fortë si ti të largohet nga jeta ime
Tani unë kurrë, kurrë nuk më bie të pastroj dëmin që jam
Dhe më dhëmb çdo herë kur mbyll sytë
Gjithçka tingëllon sikur, uh, uh, uh
 
Hmmm mjaft i ri, mjaft budalla për ta kuptuar
Se duhej të të blija lule dhe ta mbaj dorën
Duhej të ti jepja tërë orët kur pata mundësinë
Të të dërgoj në çdo festë,
Sepse gjithçka që doje të bëje ishte të
kërcesh
Tani e dashura ime kërcen, por kërcen me tjetër njeri
 
Edhe pse dhëmb, do të jem i pari që do them se isha gabim
Oh, e di se ndoshta jam tepër vonë
Të mundohem të kërkoj falje për gabimet e mia
Por vetëm dua ti të dish
Shpresoj të të blejë lule, shpresoj të ta mban dorën
Të ti jap tërë orët kur të ketë mundësinë
Të të dërgon në çdo festë, Sepse e kujtoj sa shumë dëshiroje të kërcesh
Ti bën tërë gjërat që duhej ti bëja kur isha yti
 
Publié par Sali.M le Sam, 14/01/2017 - 15:36
anglais

When I Was Your Man

Commentaires