Advertisement

Miriam Cani - Ende ka shprese

अलबेनियाई

Ende ka shprese

Lindje dhe perendim
Sa histori midis
Si perhere ne lundrim
Brigjeve te femijerise..
 
...Dhe era fryn nga çdo ane
S'mund ta ndalesh dot me dore
Le ta shtyj si e marre
Fatin tim te brishte si bore
 
Ref
 
Ende ka shprese, ende ka jete
Dersa ka lote ne sy
Ende ka ndjenje, ende ka stine
Edhe neper stuhi, ende ka shprese.
 
Sa pikepyetje pa rend,
varur hapsirave blu
Pse te mbetem pa mend,
kur mendjen e kam diku.
 
Dhe era fryne si e marre
Frymen do ta ndal tek ti...
 
Ref
 
Ende ka shprese, ende ka jete
Dersa ka lote ne sy
Ende ka ndjenje, ende ka stine
Edhe ne bardh e zi,
 
Oh jo, nuk dua parajsen, por dua te shoh
Qe ende ka shprese, te buzeqesh
Ref
 
Ende ka shprese, ende ka jete
Dersa ka lote ne sy
Ende ka ndjenje, ende ka stine
Edhe neper stuhi, ende ka shprese.
 
arijani द्वारा बुध, 09/03/2011 - 22:11 को जमा किया गया
आख़िरी बार शनि, 22/07/2017 - 17:19 को CherryCrush द्वारा संपादित
जमा करने वाले के कमेंट:

Video added.

धन्यवाद!

 

 

Advertisement
कमेन्ट