Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego (अलबेनियाई में अनुवाद)

अलबेनियाई में अनुवाद

Ah, në të kapsha

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
E shtunë në disko
Të gjithë filluan të kërcejnë
Dhe tani vajzës më të bukur
Mora guximin dhe fillova t'i flas
 
Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
aldina द्वारा मंगल, 13/12/2011 - 14:08 को जमा किया गया
kristjan178 के अनुरोध के जवाब में जोड़ा गया
लेखक के कमेन्ट:

mund ta rregulloni më tej Wink smile

अनुवाद-स्रोत:
पुर्तगाली

Ai Se Eu Te Pego

"Ai Se Eu Te Pego" के अन्य अनुवाद
अलबेनियाईaldina
5
Michel Teló: टॉप 3
See also
कमेन्ट