Aphrodisiac (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

मेसीडोनियाई में अनुवाद

Афродизијак

Морам да го кажам
Она што го мислам
Кога сум со тебе сè е в ред
Ти ми се јавуваш, душо,
Заедно ја поминуваме ноќта
Зависна сум крајно
Се чувствувам жива
 
Одново и одново се заљубувам
Ти правиш да играм како манијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
 
Мислам на тебе
Цело време
Просто не можам да те оттргнам
Од мисливе.
Ме полудуваш,
Ме здивуваш,
Ми создаваш завист
И ми нема никаков спас
 
Одново и одново се заљубувам
Ти правиш да играм како манијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
 
Копнеам по допирот твој
Премногу го акам
Копнеам по допирот твој
Премногу, допирот твој
Премногу
 
Одново и одново се заљубувам
Ти правиш да играм како манијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
 
Ти правиш да играм како манијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
 
ivank23 द्वारा शुक्र, 03/05/2013 - 19:10 को जमा किया गया
balkanjazer के अनुरोध के जवाब में जोड़ा गया
अंग्रेज़ी

Aphrodisiac

Elefthería Eleftheríou: टॉप 3
See also
कमेन्ट