Baby I miss you (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Душо, ми недостигаш

Неможам да седам дома
Кога ноќта ме повикува
Имам многу пријатели
кои ќе се придружат за пијалок
Но не постои никој
кој би го запрел падот
Бидејќи твојата љубов
е како врска што недостига
 
Ох, душо ми недостигаш
Кога спомените се прикрадуваат во мојот ум
Душо ми недостигаш
Солзите на очајот ме ослепуваат
Душо ми недостигаш
Бидејќи ги оставив добрите времиња позади мене
Душо ми недостигаш
Сакам да бидам со тебе
 
Не ќе ја пропуштам шансата за
потрага по нова љубов
Да барам девојки
кога денот ќе стивне
Но чувствувам дека срцево
бара вистинска љубов
И знам
Ти си единствената
 
Ох, душо ми недостигаш
Кога спомените се прикрадуваат во мојот ум
Душо ми недостигаш
Солзите на очајот ме ослепуваат
Душо ми недостигаш
Бидејќи ги оставив добрите времиња позади мене
Душо ми недостигаш
Сакам да бидам со тебе
 
Душо ми недостигаш
 
И ако некогаш се сретнеме повторно
Отвори го срцето ако можеш
 
Ох, душо ми недостигаш
Кога спомените се прикрадуваат во мојот ум
Душо ми недостигаш
Солзите на очајот ме ослепуваат
Душо ми недостигаш
Бидејќи ги оставив добрите времиња позади мене
Душо ми недостигаш
Сакам да бидам со тебе
Ох, душо ми недостигаш
Кога спомените се прикрадуваат во мојот ум
Душо ми недостигаш
Солзите на очајот ме ослепуваат
Душо ми недостигаш
Бидејќи ги оставив добрите времиња позади мене
Душо ми недостигаш
Сакам да бидам со тебе
 
Just GordeJust Gorde द्वारा बुध, 13/11/2019 - 17:05 को जमा किया गया
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

Baby I miss you

कमेन्ट