Beni Çok Sev (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Сакај ме многу

Кавгата колку може да биде тешка
Животот прави да пораснеш и кога војуваш и кога си распарчен
Јас без тебе бев потполно сам
Имав вода, имав храна, но бев без љубов
 
Патиштата кои ги поминав беа исцрпувачки
Годините те учат да стануваш и паѓаш
Јас се ќе замолчам без тебе
Целиот свет се вртеше, но јас не бев во него
 
Години поминаа додека не ја најдов твојата љубов
Добре дојде во моето срце, судбината ми се насмевна
Држи ме за рака, сакај ме многу, не ме давај никому
Сакај ме за цел живот, не само на еден ден
 
И во добри денови и во лоши денови
Сокриј ме во градите
Ти на ова срце добро му дојде
Никогаш не оставај ме
 
Држи ме за рака, сакај ме многу
Не ме давај никому
Сакај ме за цел живот
Не само на еден ден
 
И во добри денови и во лоши денови
Сокриј ме во градите
Ти на ова срце добро му дојде
Никогаш не оставај ме
 
Моете срце е како ноќ без ден
Го видов сонцето во твоите очи како ден
Бев ветер кој болка носи
Ти си моја надеж, мој мир, повторно се родив
 
Години поминаа додека не ја најдов твојата љубов
Добре дојде во моето срце, судбината ми се насмевна
Држи ме за рака, сакај ме многу, не ме давај никому
Сакај ме за цел живот, не само на еден ден
 
धन्यवाद!
edna_ellenaedna_ellena द्वारा सोम, 25/06/2018 - 11:13 को जमा किया गया
तुर्कीतुर्की

Beni Çok Sev

कमेन्ट