Dernière danse (स्वीडिश में अनुवाद)

Advertisements
स्वीडिश में अनुवादस्वीडिश
A A

Sista dansen

संस्करण: #1#2
Oh min söta plåga,
Varför argumentera efter omstart. Jag är bara en nolla. Utan honom är jag lite förbryllad. Vandrar ensam i tunnelbanan. En sista dans för att glömma min stora elände. Jag vill fly,för att allt ska återupptas.
 
Oh min söta plåga. Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel.
Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga. Endast Hoppas ... På så sätt din frånvaro ... Hur mycket jag försöker, är mitt liv utan dig inget annat än en glittrande dekor.
 
Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel. Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga. I denna söta tortyr. Jag betalade alla förolämpningar. Hör hur stort mitt hjärta är. Jag är ett barn av världen. Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel. Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga
 
ΕυαγγελίαΕυαγγελία द्वारा मंगल, 20/05/2014 - 23:33 को जमा किया गया
adam.brandes.14adam.brandes.14 के अनुरोध के जवाब में जोड़ा गया
फ्रेंचफ्रेंच

Dernière danse

"Dernière danse" के अन्य अनुवाद
स्वीडिश Ευαγγελία
कृपया "Dernière danse" का अनुवाद करने में सहायता करें
Indila: टॉप 3
कमेन्ट
ArsèneArsène    मंगल, 30/12/2014 - 21:55

" vide de sens" ne me semble pas avoir été traduit; je suggère: meninglös.