Father Figure (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवाद

Таткова фигура

Тоа е се што сакав
Нешто посебно, нешто свето
Во твоите очи
За само еден момент
Да бидам храбар и гол
Покрај тебе
 
Понекогаш мислам дека никогаш
Нема да ме разбереш
Можеби овојпат е вечно
Кажи дека можно е
 
Тоа е се што сакаше ти
Нешто посебно, нешто свето
Во твојот живот
За само еден момент
Да бидеш топла и гола
Покрај мене
 
Понекогаш мислам дека никогаш
Нема да ме разбереш
Но нешто ми вели
Дека би биле среќни
 
(Душо)
Јас ќе бидам твоја таткова фигура
(Ох душо)
Твојата мала рака ќе ја ставам во мојата
(Би сакал)
Ќе бидам твој проповедник учител
(Ќе бидам твој татко)
Се што имаш на ум
(Тоа ќе ме направи)
Јас ќе бидам твоја таткова фигура
(Многу среќен)
Доволно беа недоразбирањата
(Те молам дозволи ми)
Јас ќе бидам тој кој ќе те сака
До крајот на времето
 
Тоа е се што сакав
Но понекогаш љубовта ја мешаме
Со недоразбирање
Тоа е се што сакав
Да ја видам мојата драга
Да светат нејзините сини очи
Овој пат мислам мојата љубовница
Ме разбира
Ако имаме верба меѓусебе
Тогаш можеме да бидеме
Силни
 
Јас ќе бидам твоја таткова фигура
Твојата мала рака ќе ја ставам во мојата
Ќе бидам твој проповедник учител
Се што имаш на ум
Јас ќе бидам твоја таткова фигура
Доволно беа недоразбирањата
Јас ќе бидам тој кој ќе те сака
До крајот на времето
 
Ако си ти пустина
Јас ќе сум морето
Ако си некогаш гладна
Гладна за мене
Што и да посакаш
Тоа и ќе бидам
 
Кога ќе се сетиш на тие што те лажеле
Оние кои рекле дека се грижат
Но се потоа се смееле на твојот плач
Прекрасна драга
Не помислувај на мене
 
Бидејќи се што сакав
Беше во твоите очи драга, драга
Љубовта не знае да лаже, не...
(Поздрави ме со тие детски очи)
Мојата љубов секогаш така ми вели
(Рајот е бакнеж и насмевка)
Почекај, почекај
Не те пуштам да си одиш, драга моја
 
Јас ќе бидам твоја таткова фигура
Твојата мала рака ќе ја ставам во мојата
Ќе бидам твој проповедник учител
Се што имаш на ум
Јас ќе бидам твоја таткова фигура
Доволно беа недоразбирањата
(Затоа ќе те сакам)
До крајот на времето
Јас ќе бидам твој татко
Јас ќе бидам твој проповедник
Јас ќе бидам твој татко
Јас ќе сум тој кој ќе те сака до крајот на времето
 
KaterinaMKD द्वारा सोम, 19/03/2012 - 14:29 को जमा किया गया
अंग्रेज़ी

Father Figure

कृपया "Father Figure" का अनुवाद करने में सहायता करें
George Michael: टॉप 3
See also
कमेन्ट