Gang Bang (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवाद

Оргија

Како кучка во безредие
Како лилјак надвор од пеколот
Како риба без вода
Исплашена сум, нели гледаш?
 
Бенг, бенг
Бенг, бенг
 
Мислев дека си добар
Но ти ме оцрни
Во споредба со другите
Ти си најдоброто кое сум го имала
 
Бенг, бенг, те застрелав
Бенг, бенг, те застрелав
 
Мислев дека си ти
И те сакав највеќе
Но јас само ги чував
Непријателите блиску
 
Одлучив
Нема да гледам назад
Но како ти заврши
Со сите мои пари?
 
Бенг, бенг, те застрелав
Бенг, бенг, те застрелав во главата
 
Кучка во безредие
Лилјак надвор од пеколот
Риба без вода
Исплашена сум, нели гледаш?
 
Бенг, бенг, те застрелав
Бенг, бенг, те застрелав
 
Одлучив
Нема да гледам назад
Но како ти заврши
Со сите мои пари?
 
Бенг, бенг, те застрелав
Бенг, бенг, те застрелав
 
Бенг, бенг, те застрелав, го застрелав мојот љубовник во глава
Бенг, бенг, те застрелав и не се каам
Бенг, бенг, те застрелав во глава
Бенг, бенг, те застрелав, го застрелав мојот љубовник во глава
 
И тогаш открив
Не може да биде полошо
Ти го градеше мојот ковчег
Го возеше мојот Хеарс (Кадилак)
 
Бенг, бенг, те застрелав
Бенг, бенг, во главата
 
Мислев дека си ти
И те сакав највеќе
Но јас само ги чував
Непријателите блиску
 
Одлучив
Нема да гледам назад
Но како ти заврши
Со сите мои пари?
 
Бенг, бенг, те застрелав, во глава
 
Бенг, бенг, те застрелав, го застрелав мојот љубовник во глава
Бенг, бенг, те застрелав и не се каам
Бенг, бенг, те застрелав во глава
Бенг, бенг, те застрелав, го застрелав мојот љубовник во глава
 
Ти мораше да умреш за мене душо
 
Ти мораше да умреш за мене душо
Ти мораше да умреш за мене душо
Како ќе продолжев да живеам
Ако ти не умреше за мене душо
Ако ти не умреше за мене душо
Ми требаш да умреш за мене душо
 
Бенг, бенг, те застрелав, го застрелав мојот љубовник во глава
Бенг, бенг, те застрелав, го застрелав мојот љубовник во глава
Бенг, бенг, те застрелав, го застрелав мојот љубовник во глава
Сега мојот љубовник е мртов, не се каам
Тој тоа го заслужи
 
И ќе одам директно во пеколот
И имам таму многу пријатели
И ако ја видам таа кучка таму во пеколот
Ќе го застрелам пак во главата
Зашто сакам да го видам мртов
Пак и пак
И пак
И пак
И пак
И пак
И пак
И пак
 
Сега вози кучко
Реков вози кучко
И додека возиш, умри кучко
Така е, вози кучко
 
Сега вози кучко
Реков вози кучко
И додека возиш, умри кучко
Така е, вози кучко
 
Значи ако се однесуваш како кучка
Тогаш ќе умреш како кучка
 
KaterinaMKD द्वारा मंगल, 03/04/2012 - 09:32 को जमा किया गया
3
Your rating: None औसत: 3 (2 votes)
अंग्रेज़ी

Gang Bang

कृपया "Gang Bang" का अनुवाद करने में सहायता करें
Madonna: टॉप 3
Idioms from "Gang Bang"
See also
कमेन्ट
becca2redhot    शुक्र, 03/08/2012 - 14:47
5

Whoever put 1 star must have been insane. The translation is great.