Hello (अलबेनियाई में अनुवाद)

Advertisements
अलबेनियाई में अनुवादअलबेनियाई
A A

Përshëndetje/Çkemi

Përshëndetje, jam unë,
Po pyesja veten nëse pas gjithë këtyre viteve do dëshiroje të takoheshim,
Të kalojmë mbi gjithçka
Thonë se koha duhet të të shërojë, por unë nuk jam shëruar dhe aq
 
Përshëndetje, a mund të më dëgjosh?
Unë jam në Kalifornia duke ëndërruar rreth asaj që kemi qenë bashkë!
Kur ishim të rinj dhe të lirë
Kam harruar se si ishte ndjenja para se bota të biente në këmbët tona
 
Ka kaq shumë dallim mes nesh
dhe miliona kilometra…
 
Përshëndetje nga ana tjetër
Unë duhet të kem thirrur një mijë herë
Për të treguar se jam penduar, per çdo gjë që kam bërë
Por kur unë të telefonoj, ti nuk je kurrë në shtëpi
 
Përshëndetje nga jashtë
Së paku mund të them se kam tentuar
Për të treguar se jam penduar që të kam thyer zemrën
Por kjo nuk ka rëndësi, pasi duket se kjo gjë nuk të thyen më
 
Pershendetje, si je?
Është shumë tipike nga unë që të flas për veten time, më fal
Unë shpresoj se je mirë
A ke dalur ndonjëherë jashtë atij qyteti ku asgjë nuk ndodh?
 
Nuk është sekret
Që të dyve po na kalon koha…
 
Kështu që, Përshëndetje nga ana tjetër
Unë duhet të kem thirrur një mijë herë
Për të treguar se jam penduar, per çdo gjë që kam bërë
Por kur unë të telefonoj, ti nuk je kurrë në shtëpi
 
Përshëndetje nga jashtë
Së paku mund të them se kam tentuar
Për të treguar se jam penduar që të kam thyer zemrën
Por kjo nuk ka rëndësi, pasi duket se kjo gjë nuk të thyen më
 
Kështu që, Përshëndetje nga ana tjetër
Unë duhet të kem thirrur një mijë herë
Për të treguar se jam penduar, per çdo gjë që kam bërë
Por kur unë të telefonoj, ti nuk je kurrë në shtëpi
 
Përshëndetje nga jashtë
Së paku mund të them se kam tentuar
Për të treguar se jam penduar që të kam thyer zemrën
Por kjo nuk ka rëndësi, pasi duket se kjo gjë nuk të thyen më
 
Ooh, jo me
Ooh, jo me
Ooh, jo me
Jo me...
 
Përshëndetje nga ana tjetër
Unë duhet të kem thirrur një mijë herë
Për të treguar se jam penduar, per çdo gjë që kam bërë
Por kur unë të telefonoj, ti nuk je kurrë në shtëpi
 
Përshëndetje nga jashtë
Së paku mund të them se kam tentuar
Për të treguar se jam penduar që të kam thyer zemrën
Por kjo nuk ka rëndësi, pasi duket se kjo gjë nuk të thyen më
 
El_Albi
Albi'•Albi'• द्वारा सोम, 22/02/2016 - 17:50 को जमा किया गया
अनुवाद-स्रोत:
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

Hello

"Hello" के अन्य अनुवाद
अलबेनियाई Albi'•
Adele: टॉप 3
कमेन्ट