Historia de un amor (अलबेनियाई में अनुवाद)

Advertisements
अलबेनियाई में अनुवादअलबेनियाई
A A

Histori e një dashurie

Tani s’je më përkrah meje, zemër
Dhe në shpirt kam veç vetmi
E nëse tani nuk mund të të shoh,
Pse Zoti më bëri të të dashuroja,
Për të vuajtur më shumë.
Gjithëmonë pate qenë arsyeja e ekzistencës sime.
Të të adhuroja, për mua ishte feja vetë.
Dhe në puthjet e tua gjeja
Dashurinë që më sillte
Nxehtësia e pasionit tënd.
Kjo është historia e një dashurie
Që nuk ka të dytë,
Që më bëri të kuptojë
Gjithë mirësinë, gjithë ligësinë
Që i dha dritë jetës sime,
Dhe e fiku më pas.
Ah çfarë nate e errët,
Pa dashurinë tënde nuk do të jetoj.
 
B_lindaB_linda द्वारा रवि, 27/06/2010 - 17:47 को जमा किया गया
LunaLuna के अनुरोध के जवाब में जोड़ा गया
स्पैनिशस्पैनिश

Historia de un amor

कमेन्ट
FaryFary    रवि, 22/11/2015 - 10:18

The original lyrics have different verses now, so could you check your translation?