I Fell In Love With An Alien (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Се Заљубив Во Туѓинец

На полињата, каде што фармерите одгледуваат леб
Кога ги повикаа на оброк тие влегоа во куќарката
Тогаш, мракот падна, и се беше тивко
Една убавина заблеска, опкружена од светлина
Ајде сега,
 
Се заљубив во туѓинец
Се заљубив во нејзините очи
Се заљубив во туѓинец
Ти кажувам без криење
Се заљубив во туѓинец
Се заљубив во нејзините очи
Се заљубив во туѓинец
Ти кажувам без криење
 
Таа дојде да го бара душо, Ромео
Таа не бара душо, обично момче
Се заљубив во туѓинец
Се заљубив во нејзините очи
Се заљубив во туѓинец
Ти кажувам без криење
 
Месечината заспа, сонцето поцрвенее
Страшилото се појави, и плашливо ја бркаше
Таа ми ја прати нејзината љубов, нејзината љубов на мене
И тогаш создадовме големо семејство
Ајде сега,
 
Се заљубив во туѓинец
Се заљубив во нејзините очи
Се заљубив во туѓинец
Ти кажувам без криење
Се заљубив во туѓинец
Се заљубив во нејзините очи
Се заљубив во туѓинец
Ти кажувам без криење
 
Таа дојде да го бара душо, Ромео
Таа не бара душо, обично момче
 
Се заљубив во туѓинец
Се заљубив во нејзините очи
Се заљубив во туѓинец
Ти кажувам без криење
 
Се заљубив во туѓинец
Се заљубив во нејзините очи
Се заљубив во туѓинец
Ти кажувам без криење
 
Се заљубив во туѓинец
Се заљубив во нејзините очи
Се заљубив во туѓинец
Ти кажувам без криење
 
Се заљубив во туѓинец
Се заљубив во нејзините очи
Се заљубив во туѓинец
Ти кажувам без кр...
Кажувам без криење
 
Just GordeJust Gorde द्वारा बुध, 13/11/2019 - 17:56 को जमा किया गया
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

I Fell In Love With An Alien

"I Fell In Love With ..." के अन्य अनुवाद
मेसीडोनियाई Just Gorde
कृपया "I Fell In Love With ..." का अनुवाद करने में सहायता करें
The Kelly Family: टॉप 3
कमेन्ट