I Still Haven't Found What I'm Looking For (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Сѐ уште го немам најдено она што го барам

Се искачив на највисоките планини
Трчав низ полињата
Само за да бидам со тебе
Само за да бидам со тебе
Трчав
Ползев
Ги излупив овие градски ѕидови
Градски ѕидови
Само за да бидам со тебе
 
Но сѐ уште го немам најдено она што го барам
Но сѐ уште го немам најдено она што го барам
 
Сум бакнал усни од мед
Го почувствував исцелувањето на најзините прсти
Гореше како оган
Оваа огнена желба
 
Зборував на јазикот на ангелите
Ја држев раката на ѓаволот
Беше топло во ноќите
Јас бев ладен како камен
 
Но сѐ уште го немам најдено она што го барам
Но сѐ уште го немам најдено она што го барам
 
Верувам дека Царството ќе дојде
Тогаш сите бои ќе се влеат во една
Ќе се влеат во една
Но да, јас сѐ уште трчам
 
Ти ги скрши оковите
И ги разлабави синџирите
Го носеше крстот
На мојот срам
На мојот срам
Знаеш дека верувам во тоа
 
Но сѐ уште го немам најдено она што го барам
Но сѐ уште го немам најдено она што го барам
Но сѐ уште го немам најдено она што го барам
 
ivank23ivank23 द्वारा शनि, 29/12/2012 - 13:40 को जमा किया गया
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

I Still Haven't Found What I'm Looking For

कमेन्ट