I'll Be There For You (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

मेसीडोनियाई में अनुवाद

Ќе бидам тука за тебе

Никој не ти кажа дека животот ќе биде ваков
Работата ти е смешна, шворц си, љубовниот живот ти е мртов
Како да си постојано заглавен во втора брзина
Кога нема да е твој ден, твоја недела, твој месец или дури твоја година, но
 
Јас ќе бидам тука за тебе
(Кога дождот ќе почне да врне)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Како што сум бил отсекогаш)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Затоа што ти си тука за мене)
 
Сеуште си во кревет во 10, а работата започнува во 8
Си го изгоре појадокот, засега работите одат супер
Мајка ти те предупреди дека ќе има вакви денови
Но таа не те кажа дека кога светот ќе те турне на колена и
 
Јас ќе бидам тука за тебе
(Кога дождот ќе почне да врне)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Како што сум бил отсекогаш)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Затоа што ти си тука за мене)
 
Никој не може да ме познава
Никој не може да ме види
Изгледа ти си единствениот кој знае како е да се биде јас
Некој со кој ќе се соочам со денот, ќе поминам низ се
Некој со кој секогаш ќе се смеам
Дури и кога ми е најлошо, јас сум најдобар со тебе, да!
 
ако да си постојано заглавен во втора брзина
Кога нема да е твој ден, твоја недела, твој месец или дури твоја година, но
 
Јас ќе бидам тука за тебе
(Кога дождот ќе почне да врне)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Како што сум бил отсекогаш)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Затоа што ти си тука за мене)
 
Јас ќе бидам тука за тебе
(Кога дождот ќе почне да врне)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Како што сум бил отсекогаш)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Затоа што ти си тука за мене)
 
KaterinaMKD द्वारा सोम, 16/04/2012 - 21:33 को जमा किया गया
अंग्रेज़ी

I'll Be There For You

कमेन्ट