Je veux (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Сакам

Дајте ми суита во Риц, не ја сакам,
Накит од Шанел, не ми го треба,
Дајте ми лимузина, што ќе ѝ правам?
Понудете ми послуга, што ќе им правам?
Дворец во Нојшател, тоа не е за мене,
Понудете ми ја Ајфеловата кула, што ќе ѝ правам?
 
Јас сакам љубов, радост, добро расположение,
Вашите пари нема да ме направат среќна,
Јас сакам да умрам со рака на моето срце
Ајде сите заедно да ја откриеме мојата слобода,
Заборавете ги, затоа, сите ваши предрасуди,
Добредојдовте во мојата реалност
 
Доста ми е од вашите добри манири, тоа е премногу за мене
Јас јадам со раце и таква сум
Јас зборувам гласно и искрена сум, извинете ме
Ајде да престанеме со лицемерието, ми снемува од него
Доста ми е од бесмислиците
Погледнете ме, дури не сум ни лута на вас, таква сум!
 
Јас сакам љубов, радост, добро расположение,
Вашите пари нема да ме направат среќна,
Јас сакам да умрам со рака на моето срце
Ајде сите заедно да ја откриеме мојата слобода,
Заборавете ги, затоа, сите ваши предрасуди,
Добредојдовте во мојата реалност
 
bisercebiserce द्वारा बुध, 13/04/2011 - 17:11 को जमा किया गया
फ्रेंचफ्रेंच

Je veux

"Je veux" के अन्य अनुवाद
IPA Guest
मेसीडोनियाई biserce
5
Zaz: टॉप 3
कमेन्ट