Korkma Söyle (अलबेनियाई में अनुवाद)

Advertisements
अलबेनियाई में अनुवादअलबेनियाई
A A

Mos ki frike, thuaj

Sa kohe kemi qendruar larg njeri tjetrit? Sa kohe pa asnje lajme?
Pa ato dite kur thojshim "Eshte e imja!"
Ne c'fare halli kemi mberritur..
 
Une akoma nuk mund te te leshoj apo ka gjera qe me sillen mbrapsht,
Ti qaj, une do ti fshij lotet.
Dhe kudo qe ti jesh, zemra ime do vrapoje, do te gjeje dhe do digjet per ty.
 
Mos ki frike, thuaj kur ke harruar,
dhe kush e zuri vendin tim.
Mos hesht, thuaj. Gjersa e degjoj zerin tend, me mjafton.
Sikur ta dija, ku fle tani (x2)
 
Nuk kemi qendruar larg njeri tjetrit as ne pranvere, as ne dimer. Tani ku je?
Nese nje dite, te vijne lajmet per mua, a do thuash
"C'fare kuptimi pat gjith kjo?"
 
Une akoma nuk mund te te leshoj apo ka gjera qe me sillen mbrapsht,
Ti qaj, une do ti fshij lotet.
Dhe kudo qe ti jesh, zemra ime do vrapoje, do te gjeje dhe do digjet per ty.
 
Mos ki frike, thuaj kur ke harruar,
dhe kush e zuri vendin tim.
Mos hesht, thuaj. Gjersa e degjoj zerin tend, me mjafton.
Sikur ta dija, ku fle tani
 
nrmca93nrmca93 द्वारा रवि, 26/11/2017 - 18:27 को जमा किया गया
albturkalbturk के अनुरोध के जवाब में जोड़ा गया
तुर्कीतुर्की

Korkma Söyle

कमेन्ट