Lart do fluturoj (reprizë) [Go The Distance (Reprise)] (अंग्रेज़ी में अनुवाद)

Advertisements
अलबेनियाई

Lart do fluturoj (reprizë) [Go The Distance (Reprise)]

Jo asgjë në botë
Tani nuk më ndal dot
Se unë do luftoj
Tiranitë në botë
 
Dhe do kthehem unë
Perëndi Olimpi
Më në fund do gjej unë
Tokën që vërtet kërkoj
 
FloppylouFloppylou द्वारा सोम, 16/09/2019 - 17:57 को जमा किया गया
अंग्रेज़ी में अनुवादअंग्रेज़ी
Align paragraphs
A A

I'll fly high (reprise)

Nothing in the world
Doesn't stop me now
'Cause I'm going to fight
Tyrannies in the world
 
And I'll come back
As an Olympian god
Finally I'm going to find
The land that I'm really looking for
 
Please, do not use or repost my translations anywhere without asking my permission.
FloppylouFloppylou द्वारा सोम, 16/09/2019 - 17:58 को जमा किया गया
लेखक के कमेन्ट:
कमेन्ट