Lay Me Down (अलबेनियाई में अनुवाद)

Advertisements
अलबेनियाई में अनुवाद

Më shtri poshtë

Kurrë nuk do të gënjeja përveç nëse ti më thua
Çdo pjesë imja, tërë fjalët e mia për ti mbajtur
Dhe ti mbaj kundër meje, përse nuk e lë të jetë?
 
Kurrë mos e thuaj se dashuria ime të hapi zemrën
Jo nuk do e bëj duke qëndruar në këmbë
Fjalët nuk dalin drejtë
Kur ti je mu përball meje
Më ndihmo i dashur, a nuk do fikësh dritat
 
Më shtri poshtë (deri në mëngjes)
Më shtri poshtë (përmes natës)
Më shtri poshtë (mund të bie)
Më shtri poshtë (a nuk do më shtrish)
Më shtri poshtë (mundem i dashur)
Më shtri poshtë (dikush më beso)
 
Kurrë nuk do thej rregullavet përveç nëse ti më thua
Mund ta lexosh mendjen time, të ketë të vërteta apo gënjeshtra
Shtirhu pranë meje, përse nuk e lë të jetë?
 
Kurrë mos e thuaj se dashuria ime të hapi zemrën
Jo nuk do e bëj duke qëndruar në këmbë
Fjalët nuk dalin drejtë
Kur ti je mu përball meje
Më ndihmo i dashur, a nuk do fikësh dritat
 
Më shtri poshtë (deri në mëngjes)
Më shtri poshtë (përmes natës)
Më shtri poshtë (mund të bie)
Më shtri poshtë (mundem i dashur)
Më shtri poshtë (dikush më beso)
 
Më shtri poshtë
Më shtri poshtë
Më shtri poshtë
Më shtri poshtë
 
Fjalët nuk dalin drejtë
Kur ti je mu përball meje
Më ndihmo i dashur, a nuk do fikësh dritat
 
Më shtri poshtë (deri në mëngjes)
Më shtri poshtë (përmes natës)
Më shtri poshtë (mund të bie)
Më shtri poshtë (a nuk do më shtrish)
Më shtri poshtë (mundem i dashur)
Më shtri poshtë (dikush më beso)
 
अतिथि द्वारा रवि, 08/01/2017 - 23:10 को जमा किया गया
कृपया "Lay Me Down" का अनुवाद करने में सहायता करें
Adele: टॉप 3
See also
कमेन्ट