Advertisement

Lea (अंग्रेज़ी में अनुवाद)

Advertisement
अलबेनियाई

Lea

Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
Lea qesh dhe kur duhet të qajë
se Lea e jeton si do jetën e saj
 
Mos i fol mos e pyet,
lëre sonte në qejfin e vet
për një djalë vagabond
Lea ngeli në vitin e tretë
 
Kjo ëndërr pa shpresë
arriti nga bota ta ndajë
tani askush se mbështet
madje as prindërit e saj
 
Por Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
Lea qesh dhe kur duhet te qajë
se Lea e jeton si do jetën e saj
 
Ajo nuk do më që të shtiret si një tjetër
tani është kthyer që të jetë Lea e vjetër
tani është Lea “e zjarrta“
tani nuk ka në duar më prangat e arta
 
Nuk ka rëndësi dhe nëse i flasin pas shpine
nuk ka rëndësi nëse përmendin plot dështime
Më në fund është vetvetja dhe do jetojë vetëm me rregullat e veta
dhe Lea nuk flet, se ka dinjitet
nuk bie ajo, se jetën e do
 
Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
Lea qesh dhe kur duhet te qajë
se Lea e jeton si do jetën e saj
 
Kimet Ahmeti द्वारा सोम, 17/09/2018 - 22:14 को जमा किया गया
Align paragraphs
अंग्रेज़ी में अनुवाद

Lea

Lea dances like she has no care in the world
Lea sings cause he's not worth a single tear
and she never lets herself feel to blame
Lea laughs even when she feels to cry
cause Lea lives her life however she pleases
 
Don't talk to her, don't ask her
today just let her enjoy herself
for a boy who was nothing but trouble
Lea failed her third year
 
This hopeless dream
managed to separate her from the real world
Now no-one is left to support
not even her parents
 
but Lea dances like she has no care in the world
Lea sings cause he's not worth a single tear
and she never lets herself feel to blame
Lea laughs even when she feels to cry
cause Lea lives her life however she pleases
 
She no longer wants to pretend to be someone else
now Lea is back to being her usual self
now she is Lea on fire
her hands are now free from the golden handcuffs
 
It doesn't matter if they talk behind her back
it doesn't matter if they mention her many failures
Finally, she is herself and she will live by her own rules
and Lea doesn't speak, because she has dignity
she will not fall, because she loves life
 
Lea dances like she has no care in the world
Lea sings cause he's not worth a single tear
and she never lets herself feel to blame
Lea laughs even when she feels to cry
cause Lea lives her life however she pleases
 
ahmetyal द्वारा शुक्र, 21/09/2018 - 21:54 को जमा किया गया
Alban Skënderaj: टॉप 3
See also
कमेन्ट