Momentos (Flor 3 - inventata) (अलबेनियाई में अनुवाद)

Advertisements
स्पैनिश

Momentos (Flor 3 - inventata)

Despertandome..
Soñaba de verte
No te vi de ninguna parte
No estabas más
Cada día te veo siempre más lejano
Quisiera pasar el tiempo con vos
Quisiera verte feliz.
 
Rit : Cada momento de mi vida
Lo pasé junto a vos
El momento más importante
Fue tenerte junto a mí
El tiempo pasa
Y las cosas desaparecen
Momentos como esos..
Son momentos.
 
Quiero besarte
Hasta que no te canses
Quiero jugar
Y después lastimar
Dejame tu sonrisa
Para que no me la olvide
Hazla volar en todo el mundo
 
Rit : Cada momento de mi vida
Lo pasé junto a vos
El momento más importante
Fue tenerte junto a mí
El tiempo pasa
Y las cosas desaparecen
Momentos como esos..
Son momentos.
 
..Musica..
 
Rit : Cada momento de mi vida
Lo pasé junto a vos
El momento más importante
Fue tenerte junto a mí
El tiempo pasa
Y las cosas desaparecen
Momentos como esos..
Son momentos.
 
AlessiaMarras02AlessiaMarras02 द्वारा रवि, 29/07/2018 - 17:51 को जमा किया गया
अलबेनियाई में अनुवादअलबेनियाई
Align paragraphs
A A

Momente

Zgjohen ..
Kam ëndërruar të të shoh ty
Nuk të kam parë kudo
Nuk ishit më
Çdo ditë unë të shoh gjithmonë më larg
Do të doja të kaloj kohë me ty
Do të doja t'ju shihja të lumtur.
 
Rit: Çdo moment i jetës sime
Kam kaluar atë me ju
Momenti më i rëndësishëm
Ajo ishte duke ju me mua
Koha kalon
Dhe gjërat zhduken
Momente si ato ..
Ata janë momente.
 
Unë dua të të puth
Derisa të lodhesh
Dua të luaj
Dhe pastaj lënduar
Më lini buzëqeshjen tënde
Kështu që unë nuk e harroj atë
Bëjeni të fluturojnë nëpër botë
 
Rit: Çdo moment i jetës sime
Kam kaluar atë me ju
Momenti më i rëndësishëm
Ajo ishte duke ju me mua
Koha kalon
Dhe gjërat zhduken
Momente si ato ..
Ata janë momente.
 
.. Muzika ..
 
Rit: Çdo moment i jetës sime
Kam kaluar atë me ju
Momenti më i rëndësishëm
Ajo ishte duke ju me mua
Koha kalon
Dhe gjërat zhduken
Momente si ato ..
Ata janë momente.
 
httphttp द्वारा सोम, 06/08/2018 - 20:13 को जमा किया गया
"Momentos (Flor 3 - ..." के अन्य अनुवाद
अलबेनियाई http
Floricienta (OST): टॉप 3
कमेन्ट