Più bella cosa (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Најубаво нешто

Како започна незнам јас
Нашата бескрајна приказна
Ти си ми поубава половина
За сиот живот мој
За тебе е потребна страст
И трунка лудило
Потребна е мисла затоа
Работам со фантазија
 
Помниш ли оној пат
Кога ти пеев
Веднаш затрепери, да
 
Ќе ти кажам нешто
Ако не знаеш
За мене сеуште важи тоа
 
За тебе е потребна страст
Не треба да недостасува
Потребна е спретност бидејќи
Знаеш дека работам со срце
 
Љубовни песни не се доволни
Никогаш, потребни се повеќе
За да ти кажам повторно
За да ти кажам дека
Поубаво нешто нема
Поубаво нешто од тебе
Единствена ко што си
Бескрајна кога сакаш ти
Благодарам што постоиш...
 
Како ли не минува со
Годините мои желбата
Бескрајна за тебе, што ли е таа
Мистерија што сеуште си
Она што го носам во себе
 
Моментите што ги имам може се
Оние мигови што ми ги пружаш
Само зборови може се, но
Знаеш дека работам со глас
 
धन्यवाद!
thanked 1 time
Alek SandarAlek Sandar द्वारा रवि, 19/08/2012 - 18:08 को जमा किया गया
5
Your rating: None औसत: 5 (1 vote)
इतावलीइतावली

Più bella cosa

कमेन्ट