The Principal (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Главен

Досаден, алчен, барајќи пари
Секогаш подгледнува, е*ено чуден
Спуштен на ниско ниво
Значи, мислиш дека секогаш пискаш
Што ако јас и ’реков на твојата мајка
Нејзиниот син беше суров мадрфакер?
 
Тоа не сум само јас, сите мислат дека си е*ено грд
Кога ќе дојдеш и ќе не повредиш, само за да можеш да си ги земеш парите
Принудени да го следат водачот кој е запоседнат од демоните
 
Се обидов да те натерам да слушаш, но несакаш, тоае твој начин така?
Убивање на деца цел ден и ноќ, апчиња со рецепти и борби преку Интернет
Пукање кон ангелите додека тврдат дека си добар човек
Сè што сакаш е готовина и возбуда
Заеби ги нашите соништа и тоа не е во ред
Главен
О, каде е принципот?
О, каде е принципот?
О, каде е принципот?
О, каде е принципот?
 
Комплициран, преценет
Ти си поправан и нерасположен
Со разделбата на ова место што го создаде
Заеби ги сите твои правила и упатства
Не треба да бидеш ни на маргините
 
Не можеш да видиш дека сите сме повредени?
Ако не предаваш, ние не учиме
Извини, колку заработуваш?
 
Се обидов да те натерам да слушаш, но несакаш, тоае твој начин така?
Убивање на деца цел ден и ноќ, апчиња со рецепти и борби преку Интернет
Пукање кон ангелите додека тврдат дека си добар човек
Сè што сакаш е готовина и возбуда
Заеби ги нашите соништа и тоа не е во ред
Главен
О, каде е принципот?
О, каде е принципот?
О, каде е принципот?
О, каде е принципот?
 
Ти не знаеш за болката која ја предизвикуваш
Да, твоите постапки болат, така и твоите зборови
Колку повеќе ќе се обидуваш да нè заебеш
Ние ќе бидеме таму викајќи пред твојата влезна врата
 
Се обидов да те натерам да слушаш, но така сакаш, нели?
 
Natalijaa17Natalijaa17 द्वारा रवि, 22/09/2019 - 20:25 को जमा किया गया
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

The Principal

कृपया "The Principal" का अनुवाद करने में सहायता करें
Collections with "The Principal"
Melanie Martinez: टॉप 3
Idioms from "The Principal"
कमेन्ट