Advertisements

कृपया "Feel Trap" का अनुवाद करने में सहायता करें

  • आर्टिस्ट: Ardian Bujupi
  • फीचरिंग आर्टिस्ट: Genta Ismajli
  • एल्बम: Ardicted
  • गाना: Feel Trap
  • अनुरोध करें: अलबेनियाई → जर्मन
अलबेनियाई
A A

Feel Trap

You will miss the time.. oh
Miss the time.. oh
Feel like, feel like..
 
You never get higher
Baby you just rise to the top
You will miss the time
And you will never feel like, feel like this again
 
Enderr mbajem ose ndalem pak nuk rrezikon
Rri si n'ajer se gjen fjalen dot qe me mungon
Mos e le dhe pak mos me gjate nuk kemi shume kohe
Merre me ngute je shume sigurt vetem ti mu afro
 
You never get higher
Baby you just rise to the top
You will miss the time
And you will never feel like, feel like this again
 
Nisu ne sulm nuk ke cfare humb nese me mua je
Shume ti pak une shume ti pak une te me ndjeje
Mos e le dhe pak mos me gjate nuk kemi shume kohe
Merre me ngute je shume sigurt vetem ti mu afro
 
Oh Oh Oh..
And you will never feel like, feel like this again
 
You never get higher
Baby you just rise to the top
You will miss the time
And you will never feel like, feel like this again
 
कमेन्ट