Rolling in the Deep (अलबेनियाई में अनुवाद)

अलबेनियाई में अनुवाद
A A

Rrotullim në thellësi

Është një zjarr që fillon në zemrën time
Arrin një pikë zjarmie dhe
Më nxjer jashtë errësirën
Përfundimisht mund të të shoh kristal qartë
Urdhëro e më shit
Dhe do të zbraz anijen
 
Shikon se si largohem me çdo pjesë tënden
Mos nënvlerëso gjëra që do ti bëj
Është një zjarr që fillon në zemrën time
Arrin një pikë zjarmie dhe
Më nxjer jashtë errësirën
 
Shenjat e dashuris tënde më kujton në ne
Më bëjnë të mendoj se pothuajse patëm gjithçka
Shenjat e dashurisë tënde, më lënë pa frymë
Nuk mund të mos ndjej
Mundnim të kishim gjithçka
(Do të dëshirosh kurrë të mos më takoje
Lotët do të rjedhin, rrotullohen në thellësi)
Rrotullim në thellësi
E pate zemrën time mbrenda dorës tënde
(Do të dëshirosh kurrë të mos më takoje
Lotët do të rjedhin, rrotullohen në thellësi)
Dhe ti e luajte
deri në rrahje
 
I dashur, nuk kam tregim për tu treguar
Por e kam dëgjuar një nga ti
Dhe do të bëj kokën tënde të digjet
Mendo në mua në thellësinë e dëshpërimit tënd
Të bësh shtëpinë atje poshtë
Sepse timen kuptohet nuk do ndash
 
Mundnim të kishim gjithçka
Rrotullim në thellësi
E pate zemrën time mbrenda dorës tënde
Por e luajte me rrahjen tënde
 
Hidh shpirtin tënd nëpër çdo derë të hapur
Numëro bekimin tënd të gjesh çfarë kërkon.
Shndërove pikëllimin tim në pasuri ari
Ma kthen me të mirë
Dhe shqepe atë çfarë qepe
 
(Do të dëshirosh kurrë të mos më takoje
Lotët do të rjedhin, rrotullohen në thellësi)
Mundnim të kishim gjithçka
Mundnim të kishim gjithçka
(Do të dëshirosh kurrë të mos më takoje
Lotët do të rjedhin, rrotullohen në thellësi)
Gjithçka, gjithçka, gjithçka
 
Mundnim të kishim gjithçka
(Do të dëshirosh kurrë të mos më takoje
Lotët do të rjedhin, rrotullohen në thellësi)
Rrotullim në thellësi
E pate zemrën time mbrenda dorës tënde
(Do të dëshirosh kurrë të mos më takoje
Lotët do të rjedhin, rrotullohen në thellësi)
Dhe ti e luajte deri në rrahje.
 
Mundnim të kishim gjithçka
(Do të dëshirosh kurrë të mos më takoje
Lotët do të rjedhin, rrotullohen në thellësi)
Rrotullim në thellësi
E pate zemrën time mbrenda dorës tënde
(Do të dëshirosh kurrë të mos më takoje
Lotët do të rjedhin, rrotullohen në thellësi)
Por e luajte deri në
E luajte deri në
E luajte deri në
E luajte deri në
Deri në rrahje
 
अतिथिअतिथि द्वारा गुरु, 05/01/2017 - 01:04 को जमा किया गया
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

Rolling in the Deep

"Rolling in the Deep" के अन्य अनुवाद
अलबेनियाई Guest
कृपया "Rolling in the Deep" का अनुवाद करने में सहायता करें
Adele: टॉप 3
Idioms from "Rolling in the Deep"
See also
कमेन्ट