Shallow (अलबेनियाई में अनुवाद)

Advertisements
अंग्रेज़ी

Shallow

[Verse 1: Bradley Cooper]
Tell me somethin' girl
Are you happy in this modern world?
Or do you need more?
Is there somethin' else you’re searchin' for?
 
I’m falling
In all the good times I find myself longin' for change
And in the bad times I fear myself
 
[Verse 2: Lady Gaga]
Tell me something boy
Aren’t you tired tryin' to fill that void?
Or do you need more?
Ain’t it hard keeping it so hardcore?
 
I’m falling
In all the good times I find myself longing for change
And in the bad times I fear myself
 
[Chorus: Lady Gaga]
I’m off the deep end, watch as I dive in
I’ll never meet the ground
Crash through the surface, where they can’t hurt us
We’re far from the shallow now
 
[Post-Chorus: Lady Gaga & Bradley Cooper]
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
We’re far from the shallow now
 
[Bridge: Lady Gaga]
Wooaaaah
Woaaaaaaaaaaah
 
[Chorus: Lady Gaga]
I’m off the deep end, watch as I dive in
I’ll never meet the ground
Crash through the surface, where they can’t hurt us
We’re far from the shallow now
 
[Post-Chorus: Lady Gaga & Bradley Cooper]
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
We’re far from the shallow now
 
Bayar 月亮Bayar 月亮 द्वारा गुरु, 27/09/2018 - 22:36 को जमा किया गया
आख़िरी बार शुक्र, 17/05/2019 - 14:34 को ZolosZolos द्वारा संपादित
जमा करने वाले के कमेंट:

A Star Is Born (2018 soundtrack)

अलबेनियाई में अनुवादअलबेनियाई
Align paragraphs
A A

Cektësirë

[Bradley Cooper]
Më trego diçka vajzë
A je e lumtur në këtë botë moderne?
Apo ti do më shumë?
A ka diçka tjetër që ti po kërkon?
 
Unë po bie
Në gjithë kohët e mira e gjej veten duke dëshiruar për ndryshim
Dhe në kohët e këqija unë frigohem nga vetja.
 
[Lady Gaga]
Më trego diçka djalë
A nuk je lodhur duke u munduar ta mbushësh atë zbrazëti?
Apo ti do më shumë?
A s'është vështirë ta mbashë veten kaq të dedikuar?
 
Po bie
Në gjithë kohët e mira e gjej veten duke dëshiruar për ndryshim
Dhe në kohët e këqija unë frigohem nga vetja
 
[Refreni]
Unë jam larg fundit, shikomë gjersa unë zhytem
Unë kurrë nuk do ta takoj tokën
Përplasem nëpër sipërfaqe,
aty ku ata nuk munden të na lëndojnë
Ne jemi larg cektësirës tani
 
[Post-refreni]
Në cektësirë, cektësirë
Në cektësirë, cektësirë
Në cektësirë, cektësirë
Ne jemi larg cektësirës tani
 
[Bridge: Lady Gaga]
Wooaaaah
Woaaaaaaaaaaah
 
[Refreni]
Unë jam larg fundit, shikomë gjersa unë zhytem
Unë kurrë nuk do ta takoj tokën
Përplasem nëpër sipërfaqe,
aty ku ata nuk munden të na lëndojnë
Ne jemi larg cektësirës tani
 
[Post-refreni]
Në cektësirë, cektësirë
Në cektësirë, cektësirë
Në cektësirë, cektësirē
Ne jemi larg cektësirës tani
 
ScqiperScqiper द्वारा मंगल, 17/09/2019 - 11:13 को जमा किया गया
कृपया "Shallow" का अनुवाद करने में सहायता करें
Collections with "Shallow"
कमेन्ट