Some Hearts Are Diamonds (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Некои Срца Се Дијаманти

Отвори го срцето за сите овие години
Душо, гледап низ виножито од солзи
Гледаше како соништата избледуваат
Овој пат си во право
Ти го разубавуваш мојот ден
Годините може да доаѓаат
годините може да си заминуваат
Но се уште те сакам и сакам да знаеш
 
Некои срца се дијаманти
некои срца се камења
Некои денови си изморен од тоа да бидеш сам
Некои срца се дијаманти
некои срца се камења
Потребни се двајца љубовници да бидат едно
 
Љубовните илузии
ќе доаѓаат и ќе си заминуваат
Верувај му на срцето и
можеби љубовта ќе порасне
Твоите тивки солзи се толку полни со гордост
Душо знам дека неможеш да бегаш и да се криеш
Тебе ти е потребна љубов како и мене
Се надевам ме сакаш онака како што јас тебе
 
Некои срца се дијаманти
некои срца се камења
Некои денови си изморен од тоа да бидеш сам
Некои срца се дијаманти
некои срца се камења
Потребни се двајца љубовници да бидат едно
 
Некои срца се дијаманти
некои срца се камења
Некои денови си изморен од тоа да бидеш сам
Некои срца се дијаманти
некои срца се камења
Потребни се двајца љубовници да бидат едно
 
Just GordeJust Gorde द्वारा बुध, 13/11/2019 - 17:30 को जमा किया गया
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

Some Hearts Are Diamonds

"Some Hearts Are ..." के अन्य अनुवाद
मेसीडोनियाई Just Gorde
Collections with "Some Hearts Are ..."
कमेन्ट