The Sound of Silence (अलबेनियाई में अनुवाद)

Advertisements
अलबेनियाई में अनुवादअलबेनियाई
A A

Tingulli i Heshtjes

Përshëndetje terr, mik i vjetër
Erdha te nis me ty nje bisede tjeter
Se një vegim , lehte me pershkoi
Ndërsa une flija,farerat i leshoi
Dhe vegimi
Që në trurin tim ka hedhur rrenje
Po qendron
Ne tingullin e heshtjes
 
Në ëndrrat e trazuara eca ne vetmi
Nëpër udhët e ngushta prej kalldrëmi
Nën shkelqimin e rruges me poca ndricimi
E mblodha jakën prej te ftohtit me lagështi
Kur sytë mi verboi
Vezullimi qe një drite neoni leshoi
E natën pershkoi
Dhe preku tingullin e heshtjes
 
Dhe nen driten e qarte pashë une
Mijëra njerëz , mbase me shume
Njerëzit flisnin pa thene asgje
Njerezit degjonin pa ndier gje
Njerezit shkruanin kenge qe zerat kurre s'kendojne
dhe asnje nga ata s'guxoi
Te shqetësoi tingullin e heshtjes
 
" Te marrë," thash une," ju s'dini se
Heshtja si një kancer rritet mbi dhe' ''
''Dëgjomeni fjalët qe te mund tju mësoj ,
Kapmeni krahët qe te mund tju takoj"
Por fjalët e mia rane si pikat e shiut qete,
Dhe jehuan puseve te heshtjes
 
Dhe populli u përkul e adhuroi
Perëndine neon qe ai krijoi
Dhe shenja vezulluese paralajmëroi,
Ne fjalet qe ajo formoi
E shenja tha " Fjalët e profetëve
Janë shkruar mureve te nenkalimeve
E kthinave te banesave . "
Dhe pëshpëriti ne tingullin e heshtjes.”
 
kbixhozikbixhozi द्वारा शुक्र, 13/12/2013 - 01:14 को जमा किया गया
आख़िरी बार शनि, 12/07/2014 - 00:23 को kbixhozikbixhozi द्वारा संपादित
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

The Sound of Silence

"The Sound of Silence" के अन्य अनुवाद
अलबेनियाई kbixhozi
कृपया "The Sound of Silence" का अनुवाद करने में सहायता करें
Collections with "The Sound of Silence"
कमेन्ट