The Thrill Is Gone (अलबेनियाई में अनुवाद)

अलबेनियाई में अनुवादअलबेनियाई
A A

Emocioni shkoi

Emocioni shkoi
Emocioni shkoi tej
Emocioni shkoi, zemër
Emocioni shkoi tej
 
Ti e di se më ke bërë keq, zemër
Dhe një ditë do të vijë keq
 
Emocioni shkoi
Shkoi larg prej meje
Emocioni shkoi, zemër
Emocioni shkoi larg prej meje
 
Edhe pse do vazhdoj të jetoj
Shumë i vetmuar do të jem
 
Emocioni shkoi
Shkoi njëherë e mirë
Oh, emocioni shkoi, zemër
Shkoi njëherë e mirë
 
Ndonjë ditë e di se do jem krahapur, zemër
Ashtu si një burrë i mirë duhet të jetë
 
Tani jam i lirë, i lirë tani, zemër
Jam i lirë nga magjepsja jote
Oh, jam i lirë, i lirë, i lirë tani
Jam i lirë nga magjepsja jote
 
Dhe tani që gjithçka mbaroi
Veç mund të të uroj të jesh mirë
 
EaglewatchEaglewatch द्वारा शनि, 16/02/2019 - 23:04 को जमा किया गया
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

The Thrill Is Gone

कृपया "The Thrill Is Gone" का अनुवाद करने में सहायता करें
Collections with "The Thrill Is Gone"
B. B. King: टॉप 3
कमेन्ट