Ti e di që e do [I Won't Say I'm In Love] (अंग्रेज़ी में अनुवाद)

Advertisements
अलबेनियाई

Ti e di që e do [I Won't Say I'm In Love]

Në ka një çmim për të pafatët
Unë atë çmim e kam fituar
Por asnjë mashkull nuk vlen shumë, jo
Veç zhgënjime n'jetë pata unë po
Si mendon, e dashur
Vallë nuk e kuptojmë ne se
Nuk ka nevojë të shtiresh
Se ty zemra të lexohet (oh, jo)
 
Dhe pse s'e pranon ti
Ne e shohim qartë, të shohim
Thellë është ndjenja
 
Jo nuk e di përse s'mund ta pranoj
Sepse e do, thuaj pra që e do
E dua po, ai kurrë s'do ta di
Sepse e njoh unë mirë finalen
Dhe pse mendimet shkojnë e vijnë
Një zë i zemrës thotë "beso ti"
E ndërsa mendja "mos beso, jo"
 
Jo, jo mos dysho ti
As mos u mendo gjatë
Sepse ne ty mirë të njohim
Jo, ti nuk mërzitesh
 
Këtë mirë po ne e dimë
Po t'mos ishe e dashuruar ti vetë me hero
 
Jo s'e kuptoj, nuk arrij ta besoj
Pranoje ti, shumë e lumtur do jesh
Më falni, por jo nuk mund unë t'ia them
S'është e vërtetë, do t'ia thuash ti vetë
 
Jo, jo e di, s'mund të ndodhë
Do t'ia thotë ajo
Më lini ju, jo dhe jo
Por ti e do, ti e di që e do
Oh, s'gënjej dot jo
E dua unë po
 
FloppylouFloppylou द्वारा सोम, 16/09/2019 - 17:53 को जमा किया गया
अंग्रेज़ी में अनुवादअंग्रेज़ी
Align paragraphs
A A

You know you love him

If there's a prize for the unfortunate ones
I've already won that prize
But no man is worth that much, no
I've only had disappointments in my life
What do you think, darling
You think that we don't get it
There's no need to pretend
'Cause your heart can be read (oh, no)
 
And even though you deny it
We can see it clearly, we can see
There are feelings deep inside of you
 
I don't know why I can't admit it
Because you love him, just say that you love him
I do love him, he will never know
Because I know the finale well
And why my thoughts come and go
A voice from my heart says "you should trust"
Meanwhile the head "no, don't do it"
 
No, don't have any doubts
Don't even think twice
Because we know you well
No, you don't worry
 
We're very sure about this
That you fell in love with a hero
I don't understand it, I can't believe it
Admit it, you will be very happy
I'm sorry, but I can't tell him
That's not true, you will tell him yourself
 
No, I know, it won't happen
She's going to tell him
Leave me alone, I'm saying no
But you love him, you know that you love him
Oh, no I can't lie
I do love him
 
Please, do not use or repost my translations anywhere without asking my permission.
FloppylouFloppylou द्वारा सोम, 16/09/2019 - 17:56 को जमा किया गया
लेखक के कमेन्ट:
अनुवाद-स्रोत:
"Ti e di që e do [I ..." के अन्य अनुवाद
अंग्रेज़ी Floppylou
Idioms from "Ti e di që e do [I ..."
कमेन्ट