Tonight (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवाद

Вечерва

Таа никогаш не се возеше сама со воз
Мразеше да биде сама
Таа секогаш ќе ми ги земеше рацете
Ќе говореше дека сум и потребен
Никогаш не сакаше љубовта да згасне
Таа секогаш се надеваше дека љубовта е вистинска
Ќе ме погледнеше в очи
И ќе говореше дека ми верува
Тогаш ноќта се претвори во ден
И повеќе немаше што да се каже
А ако веќе нема повеќе што да се каже
Нешто не е во ред
 
Вечерва ме уби со својата насмевка
Толку прекрасна и дива, толку прекрасна
Вечерва ме уби со својата насмевка
Толку прекрасна и дива, толку прекрасна и дива
 
И како рацете се менуваат со времето
Таа секогаш ќе ми велеше дека е моја
Ќе се свртеше и насмевнеше
Да ми каже дека заминува
Но со шепот ќе пристигнеше
И повторно ќе заиграше во мојот живот
Како музичка мелодија, како песна за заљубените
 
Вечерва ме уби со својата насмевка
Толку прекрасна и дива, толку прекрасна
Вечерва ме уби со својата насмевка
Толку прекрасна и дива, толку прекрасна и дива
 
Низ најтемната ноќ се пробива најсјајна светлина
А светлината која сјае длабоко во тебе
Тоа е која си ти
 
Вечерва ме уби со својата насмевка
Толку прекрасна и дива, толку прекрасна
Вечерва ме уби со својата насмевка
Толку прекрасна и дива, толку прекрасна и дива
 
KaterinaMKD द्वारा मंगल, 13/03/2012 - 17:40 को जमा किया गया
अंग्रेज़ी

Tonight

कमेन्ट